Dierenartsenkringhaaglanden.nl is een website met onafhankelijke informatie over onder anderen de aangesloten dierenartspraktijken, dierziekten, aandoeningen, adviezen en achtergrondinformatie. De website is een initiatief van de Dierenartsen Kring Haaglanden, een samenwerkingsverband van 26 zelfstandige dierenartspraktijken in het gebied dat loopt van Nootdorp tot Scheveningen en van Voorschoten tot Delft.

Doel

Dierenartsenkringhaaglanden.nl is bedoeld voor iedereen die betrouwbare informatie zoekt over diergeneeskunde of iets wil weten over de werkwijze van de Dierenartsen Kring Haaglanden. De informatie op de site wordt door de opstellers voortdurend aangepast aan de actualiteit maar zal echter nooit volledig kunnen zijn. Dierenartsen maken deel uit van de redactie en de informatie wordt uitsluitend opgesteld door die dierenartsen.

Auteursrecht

De Dierenartsen Kring Haaglanden heeft het auteursrecht op de content van deze site. De content van deze site mag niet worden gekopieerd, bewerkt of vertaald, tenzij er vooraf schriftelijke toestemming is verleend door de DKH*.

Aansprakelijkheid

  • Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Het samenstellen van de inhoud van deze site gebeurt met de uiterste zorgvuldigheid. Desondanks kan de DKH* geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele opgelopen schade die zou kunnen voortvloeien uit het interpreteren van en handelen naar de informatie.
  • Het gebruik van de aangeboden informatie geschiedt op basis van eigen verantwoordelijkheid van de gebruiker. Bij twijfel over de gezondheid, medicatie of de behandeling van uw dier dient u altijd een dierenarts te raadplegen.
  • Dierenartsenkringhaaglanden.nl bevat links naar websites of webpagina’s van derden. De DKH* heeft geen zeggenschap over de inhoud of andere kenmerken van deze sites en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

DKH* = Dierenartsen Kring Haaglanden

Zoeken